Eco Log Stal

Kompleksowa i ekologiczna usługa Eco.log.stal skierowana jest głównie do producentów wyrobów hutniczych szczególnie blach w kręgach i wyrobów płaskich oraz spedytorów i przewoźników kolejowych.

Eco.log.stal obejmuje:

  1. Magazyn przeładunkowy, operacje magazynowe,
  2. Manewry kolejowe w ramach bocznicy ┼Ül─ůskiego Centrum Logistyki S.A,
  3. Dystrybucj─Ö w┼éasn─ů flot─ů samochodow─ů do ostatecznego odbiorcy naczepami typu platforma lub “coilmulda”.

AKTUALNIE ROZBUDOWUJEMY MAGAZYN ECO LOG STAL:

Naszym g┼é├│wnym celem jest skr├│cenie czasu operacji prze┼éadunkowych – roz┼éadunek z wagon├│w:

  • 8 godzin dla bloku poci─ůgu z kr─ů┼╝kami┬á stalowymi;
  • 24 godziny dla bloku poci─ůgu z blachami p┼éaskimi;

Magazyn stali

Aktualnie

Nowy

Całkowita powierzchnia magazynu [m²] 4 600 7 750
Powierzchnia magazynowa [m²] 3 300 4 900
Pojemno┼Ť─ç magazynowa [tony] 15┬á000 18 000
D┼éugo┼Ť─ç toru kolejowego w magazynie [m] 86 m 285 m
Pojemno┼Ť─ç tor├│w kolejowych w wagonach Shimms 7 23
Liczba suwnic 3 4

 

NOWY MAGAZYN STYCZEŃ 2021!

Szybki Kontakt

[recaptcha]

Je┼Ťli maj─ů Pa┼ästwo pytania odno┼Ťnie oferty handlowej, czy te┼╝ potrzebuj─ů wi─Öcej informacji, jeste┼Ťmy dost─Öpni pod wskazanymi poni┼╝ej formami kontaktu. Mog─ů Pa┼ästwo liczy─ç na mi┼é─ů i profesjonaln─ů obs┼éug─Ö.

Informacje Kontaktowe

44-100 Gliwice, ul. Portowa 28
+48 32 30 18 402
sekretariatscl.com.pl

W ramach naszej witryny ┼Ül─ůskie Centrum Logistyki S.A. stosuje pliki cookies. Stosujemy je w celach zapewnienia wygody przy korzystaniu z naszych serwis├│w. Korzystanie ze strony oznacza wyra┼╝enie zgody na zapisywanie informacji zawartej w cookies. Je┼╝eli nie wyra┼╝asz zgody ÔÇô zmie┼ä ustawienia swojej przegl─ůdarki internetowej. Szczeg├│┼éy znajd─ů Pa┼ästwo w polityce prywatno┼Ťci. Dowiedz si─Ö wi─Öcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close